MANAGEMENT DE PROIECT

Confirmă Constructii contribuie la edificarea de bornelor de reper prin proceduri si abilități profesionale inginerești, susținute de instrumente tehnice avansate și de planificare.

De la proiectare până la finalizare, echipele dedicate proiectului companiei noastre oferă servicii de estimare a costurilor, achiziții și management de construcții pentru toate tipurile de activități: Mall-uri, Birouri, Industrie și logistică, Hotel și agrement, Infrastructură și utilități, Lucrări publice, Rezidențial, Proiecte Consultanță.

În calitate de reprezentanți ai cliențului, pentru un proiect de construcție, suntem responsabili cu întreaga supraveghere a evoluției lucrărilor , a evoluției costurilor, a timpului și în special, a încadrării în buget, a respectării standardelor de proiectare și a calității, precum și a oricărei alte cerințe solicitate de catre beneficiarul proiectului și le raportează constant, într-o manieră foarte transparentă și eficientă.

Supravegherea noastră atentă, prin intermediul comunicarii și raportarii, permanente și transparente, precum și vizite frecvente pe șantier sau chiar ședere permanentă, au menirea să abordeze probleme iminente, înainte de a se produce. Întrucât aspectele de finanțare ale proiectului sunt foarte importante și deseori sensibile, specialiștii noștri se referă la utilizarea cea mai eficientă a bugetului și la sfaturi adaptate, despre cum să finalizam proiectul și să se încadreze în bugetul inițial.

De obicei, managementul eficient pentru proiecte mari și complexe necesită un Program de Master Management, care cuprinde seturi de acțiuni specifice pentru fiecare subproces. Echipa de management de proiect monitorizează periodic și cu atenție, progresul aprobărilor de planificare și construcție cu autoritățile corespunzătoare.

Un proiect deosebit prezintă un design modern, distinctiv, precum și specificații tehnice de ultimă oră, oferind experiență inegalabilă beneficiarilor săi. Proiectele noastre prind viață prin supravegherea conștientă, controlul și realizarea standardelor de calitate pe parcursul întregului proces de construcție, în conformitate cu specificațiile de proiectare și normele locale.

Cele mai mari riscuri, care pot afecta bugetul, calendarul sau standardele de calitate ale unui proiect de construcție, elaborăm simulări amănunțite, evaluând atât valoarea, cât și probabilitatea apariției lor. Eforturile noastre asigură transparența asupra oricărei potențiale amenințări și a consecințelor sale, permițându-ne să identificăm și să combatem riscurile survenite.

Managementul construcțiilor sau MC este cea mai importantă parte a unui proiect de construcții, fiind cel mai dificil de gestionat. De asemenea, MC implică aplicarea cunoștințelor tehnice și științifice, în cazul proiectelor. În timp ce ingineria se concentrează pe proiectare și managementul construcțiilor este preocupat de supravegherea construcției efective, MC reprezintă adesea o combinație de ambele discipline, îmbinând proiectul și managementul în execuția proiectului. Managerii de construcții sunt actorii cheie în finalizarea cu succes a proiectelor de construcție. Aceștia pot avea o pregătire educațională atât la nivel de licență, cât și la nivel de master, precum și experiență în tehnicile de management al construcțiilor. Aptitudinile lor pot fi applicate, pe scară largă, industriei de arhitectură, inginerie și construcții (AIC). Confirm Constructii caută viitoare proiecte îndrăznețe, într-un mediu adecvat, înconjurat de specialiști foarte bine pregătiți, care pot combina cunoștințele de inginerie în construcții, cu abilitățile de management de proiect.