Servicii

MANAGEMENT DE PROIECT

Confirm Construcții contribuie la edificarea de bornelor de reper prin proceduri si abilități profesionale inginerești, susținute de instrumente tehnice avansate și de planificare.

MANAGEMENTUL COSTURILOR

În calitate de beneficiar al proiectului, aveți nevoie de o vedere foarte cuprinzătoare asupra utilizării resurselor. Obiectivul principal al gestionării costurilor noastre este elaborarea de bugete precise și pragmatice și totodată, îndeplinirea planurilor de proiectare originale în costuri estimate.

MANAGEMENT DE LA A LA Z

Bazează-te pe specialiști, când vine vorba de construcții și nu pierde timpul prețios. De cele mai multe ori, proiectele custom reprezintă o perturbare a activității Dumneavoastră cotidiene și fără un management adecvat, acestea pot duce la pierderi inutile de timp și efort din partea Dumneavoastră. Contează pe noi!

SERVICII PROFESIONISTE

Confirmă Constructii execută rapoarte de diligență, într-un mod foarte transparent, de a evalua riscurile de dezvoltare. Revizuirea acoperă documentația completă a proiectului: de la titluri de proprietate la autorizații de construcție și funcționare, permise și certificări tehnice.

În proiectele pe care le derulăm, echipa noastră folosește instrumente de ultimă generație pentru a ușura și transpune proiectele în realitate. Pentru ca acest lucru să se întâmple, echipa Confirm Constructii folosește sistemele BIM (Building Information Modeling) și LCM (Lean Construction Management) pentru fiecare proiect, care ne ajută să fim întotdeauna un pas înainte în managementul proiectelor și construcțiilor.

Building Information Modeling (BIM)

Building Information Modeling (BIM) este un proces inteligent bazat pe modele 3D care oferă specialistilor din arhitectură, inginerie și construcții (AEC) informații și instrumente pentru a planifica, proiecta, construi și gestiona mai eficient clădirile și infrastructura.  Echipa Constructii utilizează BIM pentru fiecare proiect pentru a facilita viziunea în spațiu, pentru toti participanții la proiect.

Lean Construction Management (LCM)

Lean Construction Management (LCM) aplică principiul de succes al sprijinirii managementului proiectelor de construcții și șantierelor.