DE CE NE ALEG CLIENTII?

VALORILE NOASTRE

Calitate deosebită. Integritate și încredere. Dinamism și creativitate.

Suntem profesioniști care lucrează din greu pentru atingerea obiectivelor, pricepuți, cu experiență și suntem reprezentați printr-un singur cuvânt: impecabil! Datoria noastră este să terminăm treaba, deci să începem munca!

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră este astfel împărțită: timpul, costul și calitatea sunt cei trei piloni care stau la baza construcției filosofiei noastre ca și companie.

Ne concentrăm pe aceste trei elemente fundamentale, oferind abilități, proceduri de specialitate și experiența noastră, necesare pentru atingerea unor obiective comune.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a pune amprenta prin specialiștii și experiența noastră, în toate proiectele pe care le construim, de la început până la finalizare.

ECHIPA

Dipl. Ing. Farkas Laszlo

GENERAL MANAGER

Dipl. Ing. Farkas Peter

GENERAL MANAGER

Dipl. Ing. Baban Emil

MEP

Dipl. Ing. Dărăban Adriana

MEP

Dipl. Ing. Fratila Gheorghe

MEP

Dipl. Ing. Giurgiu Sorin

CONSTRUCTION

Dipl. Ing. Manciu Enea

CONSTRUCTION

Dipl. Ing. Moldoveanu Marta

CONSTRUCTION

Dipl. Ing. Moș Alexandru

CONSTRUCTION

Dipl. Ing. Nicoara Radu

MEP

Dipl. Ing. Pașc Mihai

CONSTRUCTION

Dr. Ing. Pop Gabriel

ELECTRICAL

Dipl. Ing. Radulescu Paula

CONSTRUCTION

Dipl. Ing. Rus Raul

CONSTRUCTION

Dipl. Ing. Vaida Ioana

CONSTRUCTION

Confirmă Constructii este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii în domeniul consultanței în construcții și managementului proiectelor din România. Compania noastră a fost implicată în numeroase proiecte imobiliare de success, mai precis în proiecte de construcții din România și din străinătate. Echipa cu multă experiență, cu accent pe eficientizarea și finalizarea proiectlor cu succes. Acesta este angajamentul nostru față de clienții noștri, de mai bine de 25 de ani. Avem o echipă de profesioniști, ingineri specializați pentru proiecte la scară largă, cu cerințe tehnologice complexe, precum clădiri de birouri, hoteluri, centre comerciale, dezvoltări de infrastructură, instalații industriale și investiții energetice.

Confirm Constructii a fost fondată în iulie 1995, avand ca scop adaptabilitatea eficientă la așteptările mari ale clienților noștri, în special în ceea ce privește realizarea unor proiecte la scară largă provocatoare. Experiența noastră va fi folosită în mod benefic în proiectele clienților noștri, asadar dacă aveți nevoie de ajutor pentru realizarea unui proiect cu success, contactați-ne! Așteptăm cu nerăbdare să intrăm în contact cu Dumneavoastră și sa ducem la bun sfarsit proiecte îndrăznețe!