Consultanță și Inginerie

Despre noi

Confirm Construcții este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii în domeniul consultanței în construcții și managementului proiectelor din România. Compania noastră a fost implicată în numeroase proiecte imobiliare de success, mai precis în proiecte de construcții din România și din străinătate. Echipa cu multă experiență, cu accent pe eficientizarea și finalizarea proiectlor cu succes. Acesta este angajamentul nostru față de clienții noștri, de mai bine de 25 de ani. Avem o echipă de profesioniști, ingineri specializați pentru proiecte la scară largă, cu cerințe tehnologice complexe, precum clădiri de birouri, hoteluri, centre comerciale, dezvoltări de infrastructură, instalații industriale și investiții energetice.

Descarca catalog

Servicii

MANAGEMENT DE PROIECT

Confirm Construcții contribuie la edificarea de bornelor de reper prin proceduri si abilități profesionale inginerești, susținute de instrumente tehnice avansate și de planificare.

MANAGEMENTUL COSTURILOR

În calitate de beneficiar al proiectului, aveți nevoie de o vedere foarte cuprinzătoare asupra utilizării resurselor. Obiectivul principal al gestionării costurilor noastre este elaborarea de bugete precise și pragmatice și totodată, îndeplinirea planurilor de proiectare originale în costuri estimate.

MANAGEMENT DE LA A LA Z

Bazează-te pe specialiști, când vine vorba de construcții și nu pierde timpul prețios. De cele mai multe ori, proiectele custom reprezintă o perturbare a activității Dumneavoastră cotidiene și fără un management adecvat, acestea pot duce la pierderi inutile de timp și efort din partea Dumneavoastră. Contează pe noi!

SERVICII PROFESIONISTE

Confirmă Constructii execută rapoarte de diligență, într-un mod foarte transparent, de a evalua riscurile de dezvoltare. Revizuirea acoperă documentația completă a proiectului: de la titluri de proprietate la autorizații de construcție și funcționare, permise și certificări tehnice.

Building Information Modeling (BIM)

Building Information Modeling (BIM) este un proces inteligent bazat pe modele 3D care oferă specialistilor din arhitectură, inginerie și construcții (AEC) informații și instrumente pentru a planifica, proiecta, construi și gestiona mai eficient clădirile și infrastructura.  Echipa Constructii utilizează BIM pentru fiecare proiect pentru a facilita viziunea în spațiu, pentru toti participanții la proiect.

Lean Construction Management (LCM)

Lean Construction Management (LCM) aplică principiul de succes al sprijinirii managementului proiectelor de construcții și șantierelor.

De ce noi?

VALORILE NOASTRE

Calitate deosebită. Integritate și încredere. Dinamism și creativitate.

 

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră este astfel împărțită: timpul, costul și calitatea sunt cei trei piloni care stau la baza construcției filosofiei noastre ca și companie.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a pune amprenta prin specialiștii și experiența noastră, în toate proiectele pe care le construim, de la început până la finalizare.